dissabte, 5 de maig de 2001

Actuació a Sant Cugat Sesgarrigues“L’Agrupació Coral La Llàntia va ser sol·licitada per participar a l’acte commemoratiu del 82è aniversari de la fundació de la Societat Coral El Raïm, de Sant Cugat Sesgarrigues. L’acte era, també, un homenatge en memòria al Pare Maties Boada i Ràfols caputxí, e.p.r., fill d’aquesta localitat penedenca. Molt estimat i recordat a Igualada, el Pare Maties va realitzar, entre d’altres, una lloable tasca hospitalària.
En el decurs de la primera part es va fer la presentació de dos llibres: “La Societat Coral El Raïm i els seus protagonistes”, i ”El cor de la vida”, recull de poemes del Pare Maties; diferents rapsodes en van recitar sengles poesies, amb acompanyament de guitarra. En cloure aquesta part literària es van lliurar diverses plaques commemoratives. A la segona part, La Llàntia va interpretar set cançons del seu repertori, dirigides pel mestre Josep Montaner i Josep Bernadí. El públic que omplia el teatre va acollir de bon grat la cançó “La segada”, música del mestre Just e.p.r., fill de Sant Cugat Sesgarrigues. Va cloure l’acte el Cor amfitrió, que va interpretar diverses composicions. En finalitzar la vetllada es va oferir un refrigeri a tots els assistents, constatant una vegada més la bona harmonia entre entitats i cantaires”.
(L’Enllaç, 10-05-2001)

La resta de composicions interpretades per La Llàntia van ser: “Maria de les trenes”, “La Font del Roure”, “El meu avi”, “Maite”, “Paraules d’amor” i “Els Degotalls”.

Cap comentari:

Publica un comentari