02 d’abril 2002

Participació a la festivitat del Sant Crist



PARTICIPACIÓ EN ELS ACTES DE LA FESTIVITAT DEL SANT CRIST D’IGUALADA

“L’Agrupació Coral La Llàntia vol ser present a l’Ofici en honor del Sant Crist d’Igualada per a fer-hi una ofrena commemorativa del seu 125è aniversari.
Atenent el suggeriment del senyor Magí Puig, en el sentit que l’ofrena sigui significativa per a la Coral, l’agrupació igualadina ha escollit el “Cant a Igualada”, obra pòstuma del mestre Joan Montaner Guix, el qual -- recordem-ho--, fou director del cor des de l’any 1933 fins el 1967. Aquesta composició l’han considerada ben adient per a aquesta ocasió, pel fet que, en la introducció orquestral de l’obra “Cant a Igualada” l’esmentat autor, Mestre Montaner, hi evoca, precisament, el tema dels Goigs a llaor del Sant Crist d’Igualada.

A la tarda, a la processó, la coral La Llàntia també hi estarà representada, com cada any, amb el seu estendard, sumant-se a la manifestació popular de devoció a la venerada imatge.

Ens satisfà que la Coral La Llàntia, d’arrelada trajectòria cultural i artística, vulgui ser present en les celebracions tradicionals de la nostra ciutat, on fa un segle i quart que hi dóna testimoni de la seva vigència i vitalitat”. (La Veu de l’Anoia, 15-03-2002).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada