06 de juny 2002

Macrocoral a Barcelona


“A les nou del vespre tingué lloc a la Basílica de Santa Maria del Mar, de Barcelona, un magnífic concert en el qual hi actuaren la banda galesa Werneth Concert Band, de la població de Stockport, prop de Manchester (R.U.) i la Coral d’Homes i Mixta del Baix Llobregat i l’Anoia.
La Werneth Concert Band interpretà peces del seu ampli repertori, que comprèn des de Dvorak als Beatles. Formada per més de 70 músics de totes les edats i professions, és una de les principals bandes socials al Regne Unit. La banda ofereix uns 12 concerts anyals i s’autofinancia totalment, reunint milers de lliures per a obres benèfiques. Ha participat en nombrosos festivals nacionals de Bandes de Concert i en dues ocasions ha estat l’única que ha rebut el Premi d’Or per una interpretació excepcional i en tres més ha rebut el Premi de Plata. Aquesta és la quarta gira a l’estranger, després de Heilbronn, Lisboa, Roses i ara Barcelona.
Per altra banda, la Coral Mixta del Baix Llobregat i l’Anoia interpretà peces a capella, i conjuntament amb la Banda, “Boig per tu” de Pep Sala.
Per acabar l’acte es va fer una interpretació, a càrrec de la Coral i la Banda, del “Cant dels Segadors”, inestimable detall de sensibilitat de la Banda galesa envers el nostre país”.
(L’Aurora de Clavé, abril - juny del 2002)
 Recordem que en aquesta Macrocoral hi canten diversos components de La Llàntia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada