divendres, 6 de maig de 2011

La Coral rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya


El passat dia 27 d'abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, l'Agrupació Coral la Llàntia va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya de mans del president Sr.Artur Mas.

El que fa mes d'un any, quan es van iniciar les gestions per part de l'ajuntament d'Igualada per demanar la concessió de la Creu de Sant Jordi per la Coral La Llàntia que precisament aquest any compleix els 135 anys de la seva existència, es veia com una utopia i el dia 27 d'abril es va fer realitat.

En un acte molt solemne se li va entregar la citada Creu de Sant Jordi al president de l'entitat Sr.Ramon Vergés en representació de tots els components de la coral; l'acte es feia al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, que estava ple a vessar.

Acompanyaren al president de la coral, l'Alcalde d'Igualada Jordi Aymamí; el president del Consell Comarcal Marc Castells; la regidora de Cultura Maria Enrich i Joan Torras i Pere Calbó, així com els components de la coral Josep Montaner, director de la mateixa i Didac Cayuela i Martí Bernadí en representació dels cantaires. A l'acte del lliurament del guardó només hi poden assistir 9 persones amb rigorosa invitació.

L'acte va començar, com és tradicional, amb la intervenció del conseller de Cultura Ferran Mascarell, qui va fer la lectura del decret de concessió de les distincions a tots els guardonats i posteriorment es van fer els lliuraments per part del president de la Generalitat.

(Extret de l'article de VIVER publicat a l'Enllaç nº471 del 06/05/2011)

Cap comentari:

Publica un comentari