05 d’abril 2013

Actuació a Calaf

Va ser el passat 17 de març al matí a l'església parroquial de Sant Jaume, després de celebrada la missa. L'organitzà la coral calafina Ressons, dirigida per Assumpta Cribillers, que va actuar en primer lloc com amfitriona oferint només dues obres per tal que la resta de l'acte anés a càrrec de La Llàntia, que presentada per Lluïsa Salazar, n'interpretà vuit més.

Com és costum, el repertori va ser variat i de diversos estils, amb intervencions solistes de Jaume Bernadí, Agustí Bernadí i Joan Ubía, i de Josep Bernadí a l’acordió i de Felip Calafell, Jaume Jürschik, Joan Sánchez i Joan Bernadí amb instruments de pua. Totes les composicions van ser acompanyades al teclat per Mònica Carvajal i dirigides per Josep Montaner.

L'actuació de La Llàntia va ser novament reeixida i el públic ho premià amb la continuïtat de la seva presència, demanant amb els seus aplaudiments que el concert no finalitzés; La Llàntia agraí les mostres d'afecte interpretant una obra fora de programa, no allargant-se més per complir amb el temps de durada estipulat a l'acte, que va cloure Josep Ma. Planell, president de la coral Ressons, amb paraules de felicitació a La Llàntia i deixant la porta oberta a noves trobades.

Finalment els amfitrions oferiren un refrigeri als cantaires igualadins, obsequiant La Llàntia, en la persona de Josep Montaner, amb un llibre de la història de la població i un altre sobre la trajectòria de Els Pastorets de Calaf.

(Extret de l'article publicat a l'Enllaç dels Anoiencs núm. 558 del 5 d'abril de 2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada