dijous, 5 de desembre de 2013

Exitós concert solidari per Càrites


El dissabte passat a la basílica de Santa Maria es va celebrar el concert solidari "Cantem amb Càritas". El públic assistent, que va omplir de gom a gom la nau central de la Basílica, va gaudir de les actuacions solidàries del Cor Units de la Gent Gran, de la Coral Merlet, de la Capella de Música de la Tossa, de la Coral Mig To, de la Coral Si Fa Sol, de la Coral de Santa Maria, de l'Agrupació Coral La Llàntia, i de la Schola Cantorum, que van oferir, cadascuna, dues peces selectes a benefici de Càritas. La cantada va ser molt dinàmica, i mentre les formacions musicals es situaven a peu d'altar per cantar, s'anava desgranant l'àmplia i curulla tasca assistencial i d'ajuda que fan des de Càritas.

La cloenda d'aquesta amable vetllada musical la va posar el cant comú que van oferir totes les corals participants al concert, entonant plegats el Cànon de la Pau dirigit per Pau Carol.

L'actuació va ser molt aplaudida i a la sortida els assistents, molt generosament van fer els seus donatius.

Des de l'entitat organitzadora han comunitat que la recaptació econòmica va ser de 2.572,57 euros, "una bona ajuda per arribar a moltes famílies necessitades, per tal que puguin viure amb dignitat", confirmen des de Càritas, que aprofiten també per "donar les gràcies a tots els cors participants i a tots els assistents per ajudar-nos a ajudar".

(Article publicat per l'Enllaç nº 589 el 5 de desembre del 2013)


1 comentari:

 1. Hola,

  Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre blog cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

  Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel blog!

  Daniel García Peris
  www.danielgarciaperis.cat

  ResponSuprimeix