05 de desembre 2013

Exitós concert solidari per Càrites


El dissabte passat a la basílica de Santa Maria es va celebrar el concert solidari "Cantem amb Càritas". El públic assistent, que va omplir de gom a gom la nau central de la Basílica, va gaudir de les actuacions solidàries del Cor Units de la Gent Gran, de la Coral Merlet, de la Capella de Música de la Tossa, de la Coral Mig To, de la Coral Si Fa Sol, de la Coral de Santa Maria, de l'Agrupació Coral La Llàntia, i de la Schola Cantorum, que van oferir, cadascuna, dues peces selectes a benefici de Càritas. La cantada va ser molt dinàmica, i mentre les formacions musicals es situaven a peu d'altar per cantar, s'anava desgranant l'àmplia i curulla tasca assistencial i d'ajuda que fan des de Càritas.

La cloenda d'aquesta amable vetllada musical la va posar el cant comú que van oferir totes les corals participants al concert, entonant plegats el Cànon de la Pau dirigit per Pau Carol.

L'actuació va ser molt aplaudida i a la sortida els assistents, molt generosament van fer els seus donatius.

Des de l'entitat organitzadora han comunitat que la recaptació econòmica va ser de 2.572,57 euros, "una bona ajuda per arribar a moltes famílies necessitades, per tal que puguin viure amb dignitat", confirmen des de Càritas, que aprofiten també per "donar les gràcies a tots els cors participants i a tots els assistents per ajudar-nos a ajudar".

(Article publicat per l'Enllaç dels Anoiencs núm. 589 del 5 de desembre de 2013)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada