21 de juny 2014

Concert de Corpus a La Garriga



L’Agrupació Coral La Llàntia a les Festes de Corpus de La Garriga




El dissabte 21 de juny, a la tarda, l’Agrupació Coral La Llàntia es va desplaçar a La Garriga on va oferir un concert dins la programació de la Festa de Corpus, convidada per la Societat Coral l’Aliança, d’aquella localitat.

Aquesta actuació va ser el debut oficial com a director de La Llàntia del Sr. Josep Bernadí i Casanellas, al que desitgem els millors esdeveniments al capdavant d’aquesta formació igualadina.

Va començar el concert la Societat Coral l’Aliança, que desprès de la interpretació de quatre composicions va donar pas a l’Agrupació Coral La Llàntia.

El públic que va omplir l’església parroquial de Sant Esteve, lloc on es va celebrar el concert, va aplaudir llargament a "La Llàntia" que va oferir un ampli repertori de les seves cançons. Un cop acabat, les dues corals van interpretar conjuntament "Els Segadors".

L’Agrupació Coral La Llàntia estava acompanyada al piano per Mònica Carvajal, i en alguna de les peces interpretades va estar també acompanyada a la guitarra, llaüt i bandúrria a mans de Jaume Jürschik, Joan Bernadí i Joan Sánchez, respectivament.

La Festa de Corpus és la festa més popular de La Garriga, en què hi participen els ciutadans i entitats de totes les condicions i edats. Les festes d’enguany van començar el divendres dia 13 i van acabar el diumenge 22 de juny. Unes festes que combinen el caràcter religiós, cultural i popular d’aquell municipi vallesà.

(Article original de J.F.F.)
 





Fotografia de Ramon Vergés Vidal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada