22 de novembre 2015

Festa de Santa Cecília


Com cada any, l'Ajuntament d'Igualada ens va convocar a totes les entitats corals i musicals de la ciutat, per a omplir les places i carrers de música i cançons i així celebrar la festa de Santa Cecília, patrona dels músics.

La coral la Llàntia no podia faltar i vam preparar tres cançons del nostre repertori: “El meu avi” d’Ortega Monasterio, la sardana “Els Degotalls” de Ll. A. Miralles i M. R. Castells i “Vaixell de Grècia” de Lluis Llach, adaptació de Joan Montaner.

Els organitzadors ens van distribuir a totes les entitats a diferents hores i per diferents llocs de la ciutat. A nosaltres ens van assignar la Rambla de Sant Isidre davant la camiseria Vidal a les set de la tarda. Allà vam ser puntuals amb el piano instal·lat, la Mónica Carvajal tocant-lo, el mestre Josep Bernadí dirigint-nos i els cantaires cantant i posant bona cara al fred. Com sempre, el Vaixell de Grècia el vam acompanyar amb els llaüts d’en Joan Bernadí i Joan Sánchez i la mandolina d’en Jaume Jürschik.

Malgrat l’hora que ens va tocar cantar, que coincidia amb el clàssic Real Madrid – Barça i el fred que feia, va haver força gent seguint amb entusiasme el nostre concert. 



La nostra propera actuació serà el dia 29 d’aquest mes a la basílica de Santa María, concert solidari organitzat per la Coral Mixta d’Igualada en la que actuarem varies corals. Us hi esperem a tots.

1 comentari:

  1. A veure si ens animen a publicar mes comentaris a aquest blog que aixo animaria als que l'han montat, de moment hos dic que aquesta tarda tots a Santa MARIA a veure el concert solidari amb l'actuació de varias corals igualadinas, entre ellas la nostra.

    ResponElimina