02 de desembre 2015

CONCERT SOLIDARI “UN CANT AMIC”


L’Agrupació Coral La Llàntia va participar el diumenge 29 de novembre, junt amb set corals igualadines, en el concert solidari 'Un cant amic' per recollir fons a favor de les persones refugiades que han de deixar les seves llars i pertinences i emigrar a altres països a causa de les guerres, perdent en el camí a molts essers estimats i trobant-se moltes vegades en fronteres tancades que impedeixen tornar a començar una vida digna a aquestes persones.




L’acte va tenir lloc a la basílica de Santa Maria, que va quedar petita degut a la gran quantitat de públic assistent per a presenciar aquest concert.

La presentació d’aquest acte i de cada coral que hi participava va anar a càrrec d’un membre de la Coral Mixta, organitzadora de l’acte. 

Al final, tots els grups es van unir per cantar el Cànon de la Pau. Va ser un concert de qualitat però sobretot molt emotiu.


Abans del Cànon de la Pau, un representant de la Creu Roja i l’alcalde d’Igualada van dirigir unes paraules d’agraïment a tots els components de les corals així com també al públic assistent per agrair-los la seva generositat i suport en aquest acte solidari. El concert va ser gratuït, però la generositat dels assistents va fer que la col·laboració econòmica del públic assistent fos molt generosa, recollint-se 2.909,25 € que aniran tots destinats a l’ajuda de les persones refugiades.


Joan Farrés i Florensa

1 comentari: