15 de desembre 1996

Dinar commemoratiu del Concert de Cors de Sarsueles



“Diumenge passat va tenir lloc a l’Hotel Amèrica un dinar commemoratiu, organitzat per l’Agrupació Coral La Llàntia amb motiu de la recent celebració del “Concert de Cors de Sarsueles”, que es va portar a terme el dia 1 de desembre, amb motiu del 120è aniversari de la fundació de l’entitat.
Al dinar, va assistir-hi també el Cor Parroquial de Santa Maria, que va aportar les veus femenines de l’esmentat concert, i la Rondalla d’Igualada.
La Llàntia va voler tenir un reconeixement especial per al Cor Parroquial, al qual va lliurar una placa com a recordatori. També van ser obsequiats amb plaques Jaume Ferrer –presentador del concert de sarsueles--, Manuel Mateu --que no va poder assistir-hi, de manera que en nom seu va recollir la placa Maria Teresa Ratera--, i la Rondalla d’Igualada –que va ser lliurada a Felipe Peña--. Per la seva banda, les directores del Cor Parroquial, Maria del Rio i Concepció Torrents, van ser obsequiades amb una planta nadalenca. Obsequi que també es va fer a Adoració Aliberch, esposa del director de La Llàntia i del concert, Josep Montaner. L’acte va finalitzar amb la interpretació conjunta de la coneguda sardana del mestre Joan Montaner, “Recordant nostra terra”. (Regió 7, 19-12-1996).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada