18 de novembre 2001

Santa Cecília 2001



CELEBRACIÓ DE LES FESTES DE SANTA CECÍLIA

(Actes organitzats gremialment)

A 2/4 d’11 del matí, al carrer de l’Aurora, 80:
Cercavila,
des de l’estatge de La Llàntia fins a la Basílica de Santa Maria.
La nostra agrupació serà portadora enguany de la Bandera Gremial dels Músics i Cantors d’Igualada.
A les 11 del matí, a la Basílica de Santa Maria:
Ofici de Santa Cecília.
En honor a la nostra patrona, amb la presència a l’altar major de la Bandera Gremial i del nostre Estendard.

A la sortida:
Cercavila,
des de la Basílica de Santa Maria fins a l’Escola de Música.

“El 125è aniversari de la Coral La Llàntia també es va deixar notar en els actes dominicals celebrats en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília, en un cap de setmana intens per a l’agrupació coral.
De bon matí, de la seu de la coral va sortir una cercavila encapçalada per la bandera gremial, acompanyada per la xaranga El Calçot de Valls; va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Badia.
Tots plegats es van reunir en la solemne celebració de l’ofici en honor a Santa Cecília que es va fer a la basílica arxiprestal de Santa Maria, oficiada pel mateix arxiprest i rector, Mn. Salvador Mundó, acompanyat del diaca Mn. Pere Roig. La santa missa va comptar amb una elevada participació de fidels, i va ser acompanyada coralment per l’Schola Cantorum dirigida per Frederic Prat amb l’acompanyament de l’organista titular, Lluís Victori. Per posar fi a l’ofici, la mateixa Schola Cantorum i el Cor Parroquial de Santa Maria, van entonar conjuntament l’himne de Santa Cecília. Acabat l’ofici es va servir un aperitiu a l’Escola de Música”
(L’Enllaç, 22-11-2001)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada