09 de juny 2002

Dinar deñ 125è Aniversari



DINAR DE GERMANOR

A 2/4 de 3 de la tarda, al Restaurant Canaletes:
Dinar del 125è aniversari.

“La Llàntia obsequià al seu director, Josep Montaner  i Torres.
El dinar de germanor, celebrat diumenge passat a l’hotel Canaletes, fou un dels actes finals de la commemoració del 125è aniversari fundacional de l’Agrupació Coral La Llàntia.
L’entitat volgué aprofitar-ho per agrair la dedicació dels cantaires i les col·laboracions rebudes en aquestes festes, i per aquest motiu els lliurà diversos records, així com a la resta d’assistents.
Cal remarcar l’obsequi dedicat al director, Mestre Josep Montaner i Torres, per qui el president Sr. Josep Asbert va tenir unes paraules de reconeixement i elogi.
També es dedicà una recordança als directors i ajudants de direcció que ha tingut la coral.
A l’acte hi assistí el tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Sr. Xavier Badia, i el delegat de la Federació de Cors de Clavé, Sr. Jordi Figueras, així com representants de les entitats que han col·laborat en els actes d’aquest aniversari. Tots plegats foren distingits amb sengles records.
Pronunciaren parlaments els senyors Xavier Badia, Jordi Figueras, Jaume Ferrer, Lleonard del Rio, així com el president de l’Schola Cantorum, Sr. Antoni Ribera i la directora del Cor Parroquial de Santa Maria, senyora Coni Torrents.
El president de La Llàntia, Josep Asbert, féu una relació detallada de les activitats portades a terme en aquest assenyalat aniversari i anuncià que el Sr. Josep Riba i Gabarró està treballant en un llibre que recollirà la història de la Coral.
Va haver-hi un sorteig d’obsequis i la festa acabà amb una cantada coral, interpretant-se “El nostre cant”, d’Enric Morera i “El meu avi”, d’Ortega Monasterio, sota la batuta del sots-director, Josep Bernadí.
Finalment, Josep Montaner dirigí el cant “Recordant nostra terra”, original del seu pare, el mestre Joan Montaner. Els altres cantaires de corals allí presents s’afegiren a aquesta emotiva interpretació”. (La Veu de l’Anoia, 14-06-2002).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada