19 de juny 2011

Actuació a la sessió de cloenda de Poesía Viva d’Igualada

El dissabte dia 18, a les 5 de la tarda, se celebrà al Teatre de l’Aurora d’Igualada la sessió que posava punt i final a catorze anys d’activitat de Poesia Viva. La vetllada tingué com a colofó l’actuació de la Coral. Per deixar-ne constància, transcrivim extractes de dos titulars que encapçalen apartats de la crònica publicada a la premsa local:


“Excel·lent concert de La Llàntia”
“La Coral va ser presentada per Lleonard del Rio, president de Poesia Viva, el qual va destacar la distinció institucional de la Creu de Sant Jordi recentment atorgada a La Llàntia amb aquestes paraules: Els felicitem i ens en felicitem, i en aquesta feliç circumstància −subratllà del Rio− tinc necessitat de particularitzar-ho en el seu director i bon amic, Josep Montaner. Ell és i ha estat la baula, l’anella històrica, que lliga l’ahir i l’avui d’aquesta centenària entitat. Un càlid aplaudiment certificà aquestes paraules. El públic també aplaudí sense reserves tot el repertori i escoltà amb atenció l’excel·lent actuació, posant-se novament de manifest el bon nivell de la Coral”.


“La insígnia de La Llàntia a Ferrer i a del Rio”
“Josep Montaner va adreçar unes paraules a Jaume Ferrer (promotor i president de Poesia Viva durant els deu primers anys) i a Lleonard del Rio (president els darrers quatre anys), fent esment de la col·laboració que tots dos, així com la resta de components de Poesia Viva, han brindat a la Coral sempre que se’ls ha demanat, per la qual cosa, en mostra d’agraïment, se’ls imposà, com a representants del col·lectiu, la insígnia de La Llàntia”.


Va tenir cura del lliurament el cantaire més jove de l’entitat, Joan Ubia. Malgrat el moment agredolç que suposava la sessió pel fet del cessament de Poesia Viva, La Llàntia se sentí honorada, i així ho va manifestar Josep Montaner, de participar en aquesta vetllada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada