20 de desembre 2013

Cantada popular de Nadales 2013

Aquest divendres, 20 de desembre a les 20h, tindrà lloc com cada any la tradicional Cantada de Nadales que organitza l’Ajuntament d’Igualada a través de l’Institut Municipal de Cultura (IMC) amb la participació de la majoria de corals de la ciutat. L’acte es desenvoluparà a la Plaça de l’Ajuntament.

La direcció de la cantada anirà a càrrec de Coni Torrents, acompanyada d’Isidre Solé al teclat, coincidint amb el 75è aniversari de la Coral de Santa Maria.

Les corals participants seran l’Agrupació Coral La Llàntia, el Cor de Cambra de l’Escola Municipal de Música d’Igualada (EMMI), la Coral de Santa Maria, la Coral Cors Units del Casal de la Gent Gran, la Coral Infantil Els Verdums, la Coral Infantil Gatzara, la Coral Juvenil Xalest, la Cora  Merlet, la Coral Mig To, la Coral Mixta d’Igualada, la Coral Exaudio, l’Schola Cantorum, la Capella de Música de la Tossa i la Coral La Pregona de Vilanova del Camí.

Hi col·labora el Gremi de Flequers de la Comarca de l’Anoia, que fa possible que la Comissió de Festes pugui oferir coca a tots els assistents a l’acte.

(Publicat a La Veu de l'Anoia el 18 de desembre de 2003)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada