16 d’octubre 2014

A Igualada hem gaudit de grans espectacles musicals

Vull felicitar el Grup de Playback del Casal del Passeig per la seva gran interpretació en l’espectacle “Llum i Color”. Com cada any, assoleixen un conjunt molt ben coordinat, gràcies a un acurat vestuari, les cançons d’aquells temps que ens porten tants records, el teatre ple i els aplaudiments que es multipliquen fins al final. I també poder felicitar a tots els coneguts personalment i, a través d’aquest mitjà, a la resta de participants, tot esperant l’any vinent amb el mateix entusiasme.

D’altra banda, el diumenge 5 d’octubre, a l’església de la Sagrada Família, vaig assistir a una altra actuació musical, a càrrec de l’Agrupació Coral La Llàntia i la Rondalla de Puiggraciós, les quals van oferir una bona audició que va merèixer els aplaudiments del públic que, a peu dret, vam agrair haver gaudit d’una bona tarda de tardor que recordarem molts dies.


Un altre gran concert va ser el del dia 10 de setembre al Teatre de l’Ateneu, que combinava la música amb textos històrics. Tot i que ja es va comentar en aquest diari, jo volia afegir, com a espectadora, que va ser una audició digna dels millors teatres de Barcelona i que nosaltres vam tenir la sort de participar-hi: imagineu-vos els aplaudiments, la satisfacció i fins i tot, en les últims paraules, i a causa de les circumstàncies actuals, també vam plorar.

Finalment, vull referir-me a un escrit publicat en un altre diari de la ciutat, signat per l’amic J. Elias i la Pilar, sobre un viatge a Andorra els dies 2 i 3 d’agost i que, com ell explica, tot va transcórrer com s’havia planejat. Però jo vull destacar la visita a la basílica de Meritxell, actualment transformada i diferent de les esglésies que coneixem. En aquesta basílica hi ha una sala on es reprodueixen, en maquetes, totes les capelles que hi ha a la zona i que jo recomano, a tots els que aneu a Andorra, que no us la perdeu.

(Article de Cristina Collado publicat a l’Enllaç del Anoiencs núm. 627 del 16 d’octubre de 2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada