07 d’abril 2015

La Llàntia a la Celebració del Sant Crist d'Igualada el 7 d'abril de 2015



Sant Crist 2015

L’Agrupació Coral La Llàntia va participar com ja fa una colla d’anys en la festa del Sant Crist d’Igualada assistint a la processó del Dimarts de Pasqua, el dia 7 d’abril, portant en seu estendard.
A la vigília, Dilluns de Pasqua, i desprès de les Vespres Solemnes dedicades al Sant Crist d’Igualada, va rebre, junt amb altres entitats i particulars, el record que els priors del Sant Crist van editar en commemoració als 425 anys del fet colpidor de la suor de sang d’una imatge del Sant Crist ocorreguda a la capella del Roser el 20 d’abril de 1590, junt amb un escrit d’agraïment per a “tots els qui heu donat vida i esplendor, a través dels anys, a aquestes festes tan arrelades a la nostra Ciutat”:

“Agrupació Coral La Llàntia:
“Igualada ha estat fidel al seu Sant Crist al llarg de 425 anys, i, en part, ha estat possible gràcies a la vostra participació, a la vostra col·laboració i al vostre zel que en algun moment heu demostrat per tal d’honorar-lo. És per aquest motiu que enguany ho celebrem amb tots els honors i totes les llaors possibles. La commemoració dels 425 anys de la suor de sang i aigua del Sant Crist d’Igualada ha de ser senyera de la nostra fe i de la nostra tradició, i, en definitiva, desitgem que aquest llegat de fe sigui la claror d’una nova albada.

Us agraïm, doncs, sincerament la vostra col·laboració en aquesta festa d’homenatge tan nostrada i us saludem ben cordialment en Crist”.




Medalla commemorativa oferida a l'Agrupació Coral la Llantia
Text i fotografies cedits per en Joan Farrés i Florensa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada