26 de setembre 2015

Noces d'Or de'n Ramón Verges i la Elena


El passat diumenge 20 de setembre, el nostre company i president Ramón Vergés va celebrar les seves noces d’or.

La nostra coral no podia faltar a un esdeveniment tan important. Sense saber-ho en Ramon, vam preparar-nos unes cançons per donar-li una sorpresa que de ben segur li faria il·lusió. Vam tenir d’enganyar-lo fent-li creure que no teníem assaig perquè el director, Josep, estava treballant fora de Igualada. Va colar i Ramon s’ho va creure.

Arribat el dia, aprofitant que la parella homenatjada estava a l’ofici religiós a Sta. María, ens vam reunir tots a l’Hotel América a esperar-los, vam fer exercicis d’estiraments i vam escalfar les veus, tot sigui per oferir un concert tal com demanava l’ocasió.

Vam posar guaita fora l’hotel perquè ens avisés de l’arribada del seguici. Ens vam col·locar en formació, tots guapos i uniformats i quan varen entrar a la sala, van rebre la grata sorpresa que els havíem preparat. Va estar tot molt emotiu i alguna que altra llumeneta es va escapar sobre una emotiva expressió d’en Ramon i de la Elena.

Primer vam cantar el “Vaixell de Grècia” de Lluis Llac, acompanyats, com es habitual en aquesta cançó, pels dos llaüts i la mandolina. A continuació vam cantar “Paraules d’amor” de Joan Manuel Serrat (en aquesta cançó es on es van escapar unes llagrimetes acusadores de l’emoció del moment). Per acabar vam cantar ”Recordant nostra Terra” del mestre Joan Muntaner. Totes les cançons dirigides pel nostre mestre Josep Bernardí i acompanyades al piano per la Mónica Carvajal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada