28 de desembre 2015

Concert de Sant Esteve 2015 a Castellolí



El passat dia 26, festivitat de Sant Esteve, vam actuar, invitats per l'ajuntament de Castellolí al teatre la Brillante d'aquesta localitat. El concert era exclusivament a càrrec de la coral la Llàntia, pel que no vam compartir escenari amb cap altra coral o entitat. El concert estava programat per a les set de la tarda i a les cinc ja estàvem fent estiraments, escalfant veus i repassant els aspectes més importants de les cançons. 

A les set ja estava el teatre ple i vam començar el concert. Prèviament el nostre company Joan Farrés va fer la presentació recordant les anteriors ocasions en que la nostra coral havia cantat a Castellolí. El nostre director Josep Bernadí va presentar les cançons. Dintre del programa es van anar intercalant diverses nadales donat el caràcter nadalenc del concert. 

L’última cançó del programa va ser la popular nadala catalana “Fum Fum Fum”, en la que el director va convidar als assistents a cantar-la juntament amb el cor. Finalment, i fora de programa, vam interpretar la sardana “Recordant Nostra Terra” del mestre Montaner aprofitant que entre el públic es trobava una cosina del Josep Montaner, el nostre anterior director. Com a resposta a la prolongada ovació del públic vam repetir una de les cançons del repertori, concretament “El vaixell de Grècia” de Lluís Llach, acompanyada com es costum en aquesta cançó, pels llaüts i bandúrria dels companys Joan Sánchez, Joan Bernadí i Jaume Jürschik. La direcció va estar a càrrec de Josep Bernadí i al teclat la Mónica Carvajal.


Finalment es va fer entrega del llibre “Tres Segles de Cant XIX XX XXI” de l’Agrupació Coral  la Llàntia a Dolors Calaf, l’esmentada cosina de Josep Montaner, que a més es tresorera de la Coral Daudí i a Teresa Guixà, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castellolí. Agraïm a l’ajuntament totes es facilitats que ens han donat per poder assajar i preparar el concert a les instal·lacions del teatre.

 Àlbum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada