02 de juliol 2022

Concert de l'Agrupació Coral La Llàntia a ViuB1


 

El passat diumenge 26 de juny a dos quarts de sis de la tarda, la coral La Llàntia va oferir un concert dintre de la seva programació de concerts per a aquest estiu. Aquesta vegada va ser al vestíbul de la residencia ViuB1, al carrer de Sta. Joaquima de Vedruna d’Igualada. El personal de la residència va esmerçar-se per convertir el vestíbul en una sala de concerts. Feia goig veure tota la sala plena de cadires i butaques que a poc a poc es va anar omplint. A l’hora assenyalada va començar el concert. El repertori va ser variat, alternant havaneres, cançons napolitanes, balades, sardanes i modernes. 








Vídeo de la cançó "Paraules d'amor"

Finalitzat el concert, animats per l'aplaudiment del públic, ja fora de programa, es va cantar “Evocació al Pirineu” de la sarsuela “Cançó d'amor i de guerra”, interpretada pels solistes Joan Bernadí, Jaume Bernadí y Jaume Bernadí Jr. I per acabar, es va cantar la sardana “Recordant nostra terra” del Mestre Joan Montaner, cançó molt arrelada a la coral.

L'acompanyament al piano ve ser a càrrec de Mònica Carvajal, tot sota la direcció de Josep Bernadí. La sardana “Recordant nostra terra” la va dirigir en Josep Montaner, fill de l’autor i responsable de la majoria dels arranjaments de les cançons del repertori.

Un cop acabat, es va fer entrega del llibre de la història de l'Agrupació Coral La Llàntia, “Tres Segles de Cant”, per a la biblioteca de la residencia.


El proper diumenge 3 de juliol a dos quarts de sis de la tarda, l'Agrupació Coral La Llàntia té previst un nou concert a l’Asil del Sant Crist d’Igualada, situada al carrer Milà i Fontanals número 8.

Jaume Jürschik



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada