18 de setembre 2022

Celebració de les noces d’or dels cantaires Bernadí-Casanellas

La Coral de Santa Maria va participar en la festa de les noces d’or dels companys cantaires Joan Bernadí Roma i Pepita Casanellas Solé. Fou la tarda del mateix diumenge 18, a la seva propietat de Cal Xerric de Tous. Junt amb els seus fills, la família i diverses amistats. Igualment hi foren presents els components dels grups dels quals també en formen part: Veterans de l’Agrupació Folklòrica Igualadina, l’Agrupació Coral La Llàntia i Rondalla Novaunió.

La trobada es va desenvolupar en un ambient festiu i cordial en què cada entitat va oferir una mostra de la seva activitat, a més de la simpàtica participació de la neta Angela, que va interpretar algunes cançons al clarinet.

La sorpresa va ser la interpretació de la nostra Coral, dirigida per Coni Torrents, i La Llàntia de l’havanera “El llop de mar”, amb una lletra especial dedicada als homenatjats, acompanyada al piano per Mònica Carvajal i a l’acordió per Josep Bernadí.

També el nostre president, Lleonard del Rio, dedicà als “nuvis” un poema de felicitació.

Els bons amics Joan i Pepita reberen una bona colla de regals, entre els quals un artístic record dedicat i una cistella de flors de part de la Coral de Santa Maria.

La commemoració s’allargà, amb balls i xerinola, fins a primera hora del capvespre.

(Extret de l’article publicat a l’Enllaç dels Anoiencs núm. 981 del 26 de maig de 2022)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada