26 de febrer 2023

Actuació de l’Agrupació Coral La Llàntia al Centre Cívic Nord

El passat dilluns 20 de febrer, a les 6 de la tarda, va tenir lloc al nou Centre Cívic Nord d’Igualada, l’actuació de l’Agrupació Coral La Llàntia.

El repertori ofert va ser molt variat i amb cançons populars. Van començar per l’havanera «Llop de mar», la napolitana «’O sole mio», la balada «Can’t Help Falling in Love», la famosa «Paraules d’amor», les balades romàntiques «Amor de verano» i «Always» i es va recobrar la cançó «Siboney» que va fer lluir a la pianista amb el seu acompanyament.

Cal destacar que van aprofitar per estrenar la bonica havanera popularitzada per Sílvia Pérez Cruz «Vestida de nit», escrita per la seva mare Glòria Cruz i musicada pel seu pare, Càstor Pérez.

Per finalitzar, van interpretar la cançó «Pirineu» de la sarsuela catalana «Cançó d’amor i de guerra» dedicant-la al seu recentment desaparegut company Gustau Rubio, cançó que ell havia interpretat com a solista multitud de vegades.

El concert va ser acompanyant, en tot moment, per Mònica Carvajal i dirigit per Josep Bernadí, que també va intervenir amb l’acordió en dues cançons.

En resum, un repertori força variat i acurat que va fer gaudir a un públic selecte i molt entregat.

Àngel Cañellas Vilajuana 2023

(Article d'ACV publicat a l'Enllaç dels Anoiencs núm. 1004 del 16 de març de 2023)


(Article publicat al Regio7 el 14 de març de 2023)


(Article publicat a LA VEU de l'Anoia núm. 2113 del 17 de març de 2023)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada