23 de maig 2023

L’Agrupació Coral La Llàntia a Rubió

El diumenge 21 de maig, i amb motiu de la Festa Major de Rubió que es celebra en honor a la festivitat de l’Ascensió, «La Llàntia» va actuar a l’Església de Santa Maria de Rubió.

Tot va començar amb la participació de la coral en la celebració de la missa parroquial, especialment oferta a tots els difunts del poble, amb els cants dels fidels i va acabar amb un petit concert.

En aquesta ocasió  l’Agrupació Coral La Llàntia va oferir un escollit repertori de cançons entre les que cal destacar el rescat de la cançó «Cant a la vinya», un poema d’Àngel Guimerà musicat per Enric Morera. També es va oferir l’«Amor de verano», cançó escrita i popularitzada pel Dúo Dinámico l’any 1963 i, per acabar, la recent havanera incorporada al seu repertori «Vestida de Nit», popularitzada per Sílvia Pérez Cruz. Totes tres peces van fer gaudir al nombrós públic que va omplir aquest indret tan emblemàtic. Tant la celebració eucarística com el concert va estar acompanyat per la Mònica Carvajal al teclat i tot sota la direcció d’en Josep Bernadí. 

En finalitzar aquests actes es va repartir, com ja és tradició, el panet beneït a tots els presents.

Àngel Cañellas Vilajuana 2023

(Article d'ACV publicat a l'Enllaç dels Anoiencs núm. 1014 del 25 de maig de 2023)

(Article publicat al Regió7 el 26 de maig de 2023)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada