29 de juny 2003

Concert a Òdena



Va tenir lloc a l’església parroquial, amb motiu de la festa de Sant Pere Apostol. 

Primerament, a dos quarts de dotze del migdia, la Coral participà amb els seus cants a la Missa en honor del Patró que fou presidida per mossèn Antoni Maria Bausili, rector de la parròquia, i concelebrada amb Fr. Nicolau, caputxí de la comunitat d’Igualada. Els cants foren conduïts per Josep Bernadí, amb acompanyament a l’harmònium de Josep Montaner.

Acabada la cerimònia religiosa, La Llàntia, dirigida per Josep Montaner, oferí un concert a l’interior de la mateixa església, el qual fou seguit pels feligresos i altre públic que s’hi afegí. Les interpretacions, malgrat la dificultosa acústica del recinte, foren escoltades ben atentament i premiades amb fervor pels oients.

Aquest acte coincidia amb la sisena edició de la Fira Medieval, que se celebra cada any en el marc de la Festa Major de Sant Pere. En ésser molt participada, això propicià una major assistència a l’audició de La Llàntia. És de justícia remarcar la bona disposició dels organitzadors de la Fira en el sentit que, durant la Missa i el Concert, per tal de no destorbar les celebracions, no feren ús dels serveis de megafonía instal·lats en el recinte firal”.
(L’Enllaç, 17-07-2003)

Les obres de concert que interpretà La Llàntia van ser: “Maria de les trenes”, “Paraules d’amor”, “El saltiró de la cardina”, “El meu avi”, “Els Degotalls” i “´O Sole mio”, aquesta última acompanyada a l’acordió per Josep Bernadí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada