30 de novembre 2003

Dinar de germanor



“Un centenar de persones s’aplegaren en l’homenatge que el Cor Parroquial de Santa Maria d’Igualada va dedicar a tres noves “Cantaires d’honor” i dos “Cantaires de mèrit”, en l’avinentesa de les festes de Santa Cecília.
L’acte tingué lloc en acabar el dinar de germanor que se celebrà a l’Hotel Canaletes, i a les cantaires de la Coral, familiars i acompanyants, s’hi afegiren el director i president de l’Agrupació Coral La Llàntia, Josep Montaner i Josep Asbert, amb les respectives esposes. Fou lliurada a tots els assistents una insígnia de plata del Cor, i les cantaires van obsequiar amb un ram de flors a la directora Coni Torrents i a la fundadora Maria del Rio.
A la sobretaula, Coni Torrents va lliurar sengles artístiques plaques de “Cantaire de mèrit“ a Adoració Izquierdo Garcia i Anna Rodríguez Serrano en reconeixement al seus vint-i-cinc anys d’activitat, i altres plaques de “Cantaire d’honor“ a Maria Teresa Calaf Farrés, Maria Rosa Serarols Soler i Paquita Valls Escobedo, pels seus cinquanta, quaranta-cinc i cinquanta-un anys d’activitat coral, respectivament.
En representació de les homenatjades, Paquita Valls va agrair la distinció evocant el seu ingrés a la Coral, les companyes i antigues companyes, amb un recordatori especial per Mercedes del Rio i fent vots per la continuació de l’entitat. Josep Montaner va recordar en el brindis el bon record de les actuacions conjuntes amb la Llàntia, especialment del darrer Concert de cors de sarsueles.
La festa, que va acabar amb música i cants, es va desenvolupar en un agradabilíssim ambient divertit, cordial i emotiu “.
(L’Enllaç, 11-12-2003).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada