08 de desembre 2003

Actuació a Castelldefels

“La veterana coral igualadina La Llàntia va actuar dilluns, festa de la Puríssima, en un concert de cant coral que va servir per tancar els actes programats de la Festa Major d’Hivern de Castelldefels.

El concert es va celebrar, a les sis de la tarda, a la Sala Margarida Xirgu, conjuntament amb el Selectiu de Cantaires de la Barceloneta (coral mixta de Barcelona) i la Coral Marinada del propi Castelldefels (formada per homes sols), que fou l’agrupació que va organitzar aquest recital de cant.

La Llàntia va interpretar “El saltiró de la cardina”, “Cançó de bressol”, “El meu avi” (que dirigí Josep Bernadí), “Ave Maria” i  “´O Sole mio” (amb intervenció d’acordió a càrrec de Bernadí). Les composicions van ser acompanyades al teclat per la pianista igualadina Mònica Carvajal i dirigides per Josep Montaner. Per cloure el concert, les tres corals van interpretar conjuntament el cant de “Els Segadors”. L’acte va ser presentat per la senyora Maria Teresa Yll, vinculada a la Coral Marinada, i comptà amb l’assistència de l’alcalde de Castelldefels, senyor Antoni Padilla, i de la Regidora de Festes i Participació ciutadana, senyora Montserrat Pallarès, els quals van fer lliurament a les coral foranes d’una placa commemorativa de l’esdeveniment.

La Llàntia, amb una sòlida i ajustada actuació, fou especialment ovacionada pel públic que omplí el local, rebent també, després, la felicitació particular de cantaires i mestres de les altres corals, així com de les autoritats mencionades. Una vegada més, doncs, la ciutat d’Igualada va ser dignament representada per mitjà de La Llàntia. La festa acabà amb un refrigeri que oferí la coral amfitriona”.

(Publicat a La Veu de l'Anoia el 12 de desembre de 2003)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada