14 de desembre 2014

Actuació a El Papiol






El passat diumenge 14 de desembre, a la tarda, els components de l’Agrupació Coral La Llàntia ens varem desplaçar a la comarca del Baix Llobregat, concretament a la vila d’El Papiol per oferir un concert amb motiu de la seva festivitat més tradicional, la  Festa Major d’Hivern i dedicada a la seva patrona Santa Eulàlia de Mèrida.

La primera part del concert va anar a càrrec de La Societat Coral La Perdiu del Papiol, sota la direcció de Julià Monje, i al piano Francesc Pagès.

La segona part va ser l’Agrupació Coral La Llàntia, dirigida per Josep Bernadí, i al piano Mònica Carvajal qui va escampar les notes dels seus cants per dins l’església parroquial, lloc on se celebrava el concert.

El nombrós públic assistent va aplaudir llargament a les dues entitats corals i es va mostrar molt satisfet per ambdues interpretacions.

A l’hora de la presentació de les dues corals, es va fer esment que l’import recollit de la venda de les entrades del concert aniria destinat a la Marató de TV3.

I per acabar aquest any 2014, l’Agrupació Coral La Llàntia participarà, com ja fa una colla d’anys, amb els cants en la missa del gall que la vigília de Nadal se celebrarà, a les 12 de la nit, a la parròquia de la Sagrada Família.

Volem desitjar a tothom unes bones Festes de Nadal i un Any Nou ple d’esperança i realitats.

(Original de J.F.F.)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada