19 de desembre 2014

Cantada popular de Nadales 2014



 Les cantades de Nadal cada any congreguen moltes corals igualadines i un gran nombre espectadors que els agrada complir amb les tradicions. Així doncs, aquesta activitat ja fa molts anys que se celebra i suposa un preàmbul a totes les activitats festives habituals d’aquestes dates.

La música sempre ha estat important dins el cicle nadalenc, i per aquest motiu, aplegar-se per cantar les cançons típiques d’aquestes festes mou molta gent.

La directora de les cantades va ser Laia Cuadras i hi van participar les corals La Llàntia, el Cor de Cambra de l’Escola Municipal de Música d’Igualada, la Coral de Santa Maria, la Coral Cors Units del Casal, els Verdums, la Gatzara, la Mig To, la Merlet, la Mixta, la Xalest, el cor de noies Exaudio i la Schola Cantorum.

L’acte va acabar amb el repartiment de coca, obsequi del Gremi de Flequers, per part de membres de la Comissió de Festes. L’alcalde, Marc Castells, i el tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Josep Miserachs, van lliurar uns obsequis a la directora per agrair-li la seva col·laboració.

(Publicat a l'Enllaç nº637 del 24-12-2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada