15 de maig 2022

Concert a ViuB2



De nou a La Llàntia tornem a la normalitat dels concerts. Després d'un llarg període 
marcat per la pandèmia, en que vam suspendre tots els assajos, aquesta any, per fi vam reprendre l’activitat. Malauradament alguns dels nostres estimats companys ens van deixar en aquest període. Altres han deixat de venir per diverses motius. El cas es que ens vam trobar mancats de cantaires i ens vam tenir de reinventar. Feina ha tingut el nostre director Josep Bernadí per adaptar les cançons a la realitat del grup. Però ens en hem sortit. Inclús hem introduït noves propostes al nostre repertori.


Però tots aquests esforços els havíem de plasmar en algun concert i el passat dia 15 d’aquest mes els vam materialitzar en un concert a la residència ViuB2 de la nostra ciutat d’Igualada. La coral la formàvem, a més del director Josep Bernadí i la pianista Mònica Carvajal, un total de 10 cantaires.


El repertori va ser variat, començant per alguna havanera i seguint amb cançons napolitanes com Sorrento o Sole Mio, una de Duo Dinámico "Amor de Verano" que la vam estrenar, passant per cançons populars, com “Paraules d’Amor” de Joan Manuel Serrat o la balada “
Can't Help Falling in Love” popularitzada por Elvis Presley als anys 60.
Per a acabar, davant la insistència del públic, vam interpretar, ja fora de programa, la cançó “Pirineu” de “Cançó d’amor i de guerra” interpretada amb els solos d’en Joan Bernadí i Jaume Bernadí.

Jaume Jürschik






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada