15 de maig 2022

L’Agrupació Coral La Llàntia al Residencial ViuB2

El diumenge dia 15 a la tarda, la coral va oferir una actuació en un saló de l’edifici Residencial ViuB2.

La Llàntia, recordem-ho, és l’entitat coral més antiga d’Igualada. Va néixer el 1876 i té un extenuéssim patrimoni de distincions, entre les que destaquen la Medalla de la Ciutat atorgada per l’Ajuntament i la Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya.

Com ha passat en altres entitats culturals igualadines, La Llàntia també s’ha vist afectada amb la pèrdua de components en el decurs de l’epidèmia del Covid19, i també per altres motius, familiars, edat, etc., per la qual cosa la formació actual esdevé més reduïda, però igualment digne i eficaç en les actuacions, com així ho va ser la citada al Residencial ViuB2.

El concert va ser acompanyat amb precisió al teclat per Mònica Carvajal i dirigit amb seguretat i compenetració amb els cantaires per Josep Bernadí, el qual intervingué amb acordió en algunes cançons.

Per altra banda, el mateix dia estava anunciada una actuació de la coral a la Residència Pare Vilaseca però la direcció del centre, per qüestions protocol·làries, va decidir ajornar-la per a més endavant.

(Article de VPA publicat a l’Enllaç dels Anoiencs núm. 968 del 26 de maig de 2022)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada