04 de novembre 2021

Cantada de l'himne del Barça

El passat 2 de novembre ens vam desplaçar sis cantaires de la coral a Sant Cugat Sesgarrigues per col·laborar en una gravació organitzada per la Federació de Cors Clavé per encàrrec de l'American Institute for Catalan Studies i la Penya Blaugrana de Houston, per la internacionalització del cant coral català.

Aquest proper mes de desembre, la revista Catalonia Magazine treu un número especial en el qual s'hi inclou un arranjament orquestral i coral del Mestre Josep Mut i Benavent del Cant del Barça.

La nostra coral vam respondre a la crida i ens vam personar amb el nostre estendard i diversos distintius barcelonistes com ara bufandes, barretines i banderes. Fins i tot algú que no era barcelonista es va guarnir amb algun d'aquests distintius, cosa que es de molt agrair, 


Ens vam desplaçar en dos cotxes i una moto que venia directament des de la feina de Barcelona. Després de donar varis tombs per les rodalies de Sant Cugat, vam trobar l'indret on ens concentravem els cantaires de les corals que vam assistir. La trobada va ser a les vinyes de la Finca Covides de Sant Cugat Sesgarrigues. 


Primer van fer unes gravacions individuals, triant un a dos cantaires de cada coral que interpretaven la
primera o la segona estrofa de la cançó. Al fons es veien les muntanyes de Montserrat. Els cantaires
havien  de fer com si la cantessin, seguint l'àudio que ja estava gravat.

Un cop acabades les gravacions individuals, ens van fer cantar a tots en grup, separats un de l'altre  per seguretat sanitària, doncs ens van fer treure les mascaretes. La vam cantar com cinc o sis vegades i les càmeres que ens gravaven s'endinsaven dins el grup prenent imatges dinàmiques, L'última gravació va ser aèria, presa amb un dron.


I així es donar per acabat i tots vam anar de tornada a casa.


Si hi voleu veure l'àlbum de fotos, cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada